23 Jun 2017, 19:13
Z Osmanovićem čez Muro in dalje!

090 osmanovic aluminij

Po štirih letih se na nogometno sceno vrača Edin Osmanović. Triinpetdesetletnik diplomant Fakultete za šport je nazadnje vodil Aluminij. Največje uspehe je ustvaril na klopi Gorice s katero je osvojil 2. Mesto v 1.snl v sezoni 1999/00 in nastopal z goričani tudi v pokalu UEFA. Enkrat je bil finalist pokala Slovenije z Dravogradom. V karieri je vodil se Rudar Velenje, Korotan, Celje in Muro, ki bo nasprotnik Fužinarja v 1. kolu 2.SNL.

Po uspešnem obdobju Nika Podvinskega, ki je na klopi Fužinarja vztrajal kar pet sezon, klub pa je pod njegovim vodstvom napredoval iz petega ranga tekmovanja v 2.Snl se je Niko odločil da si vzame malo premora.

Edin Osmanović glavna želja vodstva kluba za novega trenerja NK Fužinar. V klubu verjamemo, da je Edin prava izbira, z svojimi izkušnjami in trenerskim znanjem bo veliko pripomogel k uspešnemu nastopanju v2.SNLi. Veseli nas da smo našli skupen jezik z trenerjem, ki nam lahko ponudi izkušnje na najvišjem možnem nivoju in smo prepričani, da bo Edin z svojim zanosom in znanjem navdušil zahtevno ravensko in koroško športno javnost.