06 Jul 2017, 11:20
Fužinar išče dobavitelja za športno opremo

bouha

POVPRAŠEVANJE ZA NABAVO ŠPORTNE OPREME NK FUŽINAR

V NK Fužinar vsako leto naročimo veliko količino športne opreme in rekvizitov od različnih proizvajalcev. V sezoni 2016/17 se je klub po 30 letih vrnil v 2.SNL zato smo se odločili, da bomo za novo sezono izbrali za nas najboljšega ponudnika opreme in z njim sklenili večletno pogodbo za nabavo opreme(4 leta). V Nk Fužinar se aktivno udejstvuje okoli 220 igralcev in igralk ter 15 trenerjev. Tekmovalna oprema se menja približno na vsake 2 leti.

Opremljevalcu bo ponujen tudi oglasni prostor na stadionu na Ravnah in na spletni strani NK Fužinar. V NK Fužinar

Pri izboru ponudnika bodo odločali dobavni roki, cena, kvaliteta in ostali pogoji.

Ponudbe oddajte na priloženih obrazcih do 17.7.2017. Obrazec št.1 izpolnite in podpišite in skeniranega skupaj z izpolnjenim obrazcem št.2 pošljite po elektronski pošti na naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dobrodošli so tudi povezave do elektronskih katalogov opreme.

Najugodnejši ponudnik bo izbran do 22.7.2017 in obveščen o izboru po elektronski pošti. V primeru dveh ali več enakovrednih ponudb bodo pred izborom z najugodnejšimi ponudniki pred izborom na vrsti še pogajanja.

Za več informacij se obrnite na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

predsednik NK Fužinar

Peter Stočko

Dokumentacija:

Obrazec št.1

Obrazec št.2