Konec prestopnega roka

Nor zaključek pestrega zimskega prestopnega roka!

Vodstvo NK Fužinarja je v zimskem prestopnem roku opravilo ogromen posel pri okrepitvi igralskega kadra, v kar je bilo prisiljeno predvsem zaradi poškodb in malo številčnega igralskega kadra. Sekretar Bojan Jehart je opravil ogromno delo, še posebej na zadnji dan prestopnega roka, ko je vložil dokumentacijo za kar štiri nove igralce. Med vsemi novimi imeni pa še posebej izstopa Ranko Moravac, ki je nazadnje branil barve Maribora, med drugim tudi v UEFA ligi Evropa.

Strateg na klopi Fužinarja Edin Osmanović bo tako lahko računal na deset novih obrazov.

Od dresa Fužinarja sta se začasno poslovila dolgoletni igralec Jani Grilc in Jan Zamernik strelec odločilnega gola v lanski sezoni v zadnjem kolu proti Dravogradu ter odšla na polletno posojo k sosedom v Korotan. Na Prevaljah se jima bo pridružil pri boju za ohranitev tretjeligaškega statusa še Denis Kovačić. Vsem naštetim se v NK Fužinar zahvaljujemo za njihov delež pri rasti NK Fužinar.

PRIŠLI: Moravac Ranko (Maribor), Niko Vajda (Drava), Dajčer Marko (Pliberk), Kosić Svetlan (Radomlje), Lazar Luka (Veržej), Križan Mitja (Celje), Poglajen Žan (Bravo), Kukić Dejan, Pavlić Tin (Deutschalndsberger) in Hudobreznik Aleks

ODŠLI: Kovačić Denis, Grilc Jani, Zamernik Jan (vsi Korotan)

Do začetka prvenstva ko NK Fužinar potuje v goste na Ptuj, k ekipi ki cilja na uvrstitev v 1.SNL NK Dravi je še slab mesec. Do takrat ima ekipa v planu opraviti krajše priprave v hrvaški Istri in odigrati še nekaj prijateljskih tekem. Verjamemo da bo fantom uspelo NK Fužinar obdržati v 2.SNL.

Gremo FUŽINAR!

foto: nkmaribor.com