Na gradu 6,
SI-2390 Ravne na Koroškem

Telefon: 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prednostna naloga v klubu je bila ustanovitev nogometne šole, ki bi dolgoročno zagotovila kvalitetno načrtno delo z mladimi nogometaši, z vzgojo lastnega kadra za prihodnost. Naloga je bila uresničena in klub se lahko pohvali s kvalitetno nogometno šolo vseh mladih selekcij, ki jo vodijo zelo dobri in šolani trenerji. V zaostrenih gospodarskih razmerah je za vse športne panoge na Ravnah in v državi izredno težko zagotoviti vire financiranja.

Zgledi iz okolice in širše nam kažejo, da lahko le vztrajno, sistematično in kvalitetno delo z mladimi obrodi sadove in zagotovi primerne rezultate. Cilj našega dela je vzgojiti kadetske in mladinske ekipe, ki bi stalno tekmovale v I. slovenski mladinski ligi in bile osnova za člansko ekipo, ki bi redno nastopata vsaj v II. SNL.

Prav zato kot poseben uspeh štejemo tudi to, da smo ogromno mladih pritegnili na nogometna igrišča, kjer redno vadijo igro in tekmujejo na vseh ravneh tekmovanj.