Novice

Pred začetkom spomladanskega dela

Pred začetkom spomladanskega dela

Intervju s predsednikom NK Fužinar Petrom Stočkom

Dobro leto je odkar ste prevzeli mesto predsednika NK Fužinar, v tem času je klub dosegel največji uspeh v zgodovini kluba uvrstitev v 2. SNL. Kako ocenjujete delovanje v preteklem letu in trenutno stanje v klubu v članskem moštvu ter nogometni šoli?

Konec prestopnega roka

Nor zaključek pestrega zimskega prestopnega roka!

Vodstvo NK Fužinarja je v zimskem prestopnem roku opravilo ogromen posel pri okrepitvi igralskega kadra, v kar je bilo prisiljeno predvsem zaradi poškodb in malo številčnega igralskega kadra. Sekretar Bojan Jehart je opravil ogromno delo, še posebej na zadnji dan prestopnega roka, ko je vložil dokumentacijo za kar štiri nove igralce. Med vsemi novimi imeni pa še posebej izstopa Ranko Moravac, ki je nazadnje branil barve Maribora, med drugim tudi v UEFA ligi Evropa.

Povišanje cen vadnin na 25€

Sporočamo vam, da se zaradi povečanja stroškov na vseh področjih delovanja kluba, s 1.1.2018 povišuje ceno vadnine na 25 eurov, kar pa je še vedno najcenejša vadnina na Koroškem.

Prvenec novincev za prvo zmago v 2.SNL

Prvenec novincev za prvo zmago v 2.SNL

Po dobri predstavi v Ljubljani in nesrečnem porazu proti Iliriji v prejšnjem kolu je varovance trenerja Osmanovića čakal star znanec iz prešnje sezone NK Rogaška. Pred okoli 300 gledalci so tekmo bolje pričeli nogometaši Fužinarja. Tako so domači povedli že v 13. minuti po lepi podaji do Fasvalda je le ta prodrl v kazenski prostor in se znašel iz oči v oči z vratarjem gostov, ki je žogo odbil na 5 metrov. Akcijo je spremljal novinec v vrstah Fužinarja Rokavec, ki žogo pospravil mimo dveh gostujočih branilcev v mrežo.

PO PETIH TEKMAH ENA TOČKA

PO PETIH TEKMAH ENA TOČKA

Po petih odigranih krogih v krstni sezoni 2. SNL ima Fužinar na računu eno točko in sicer za remi proti Zarici Kranj in štirimi porazi proti ekipami, ki ciljajo na vrh lestvice: Muri in Dravi iz Ptuja, Radomljami in Iliriji. Prepričani smo, da se po število točk povečalo že v naslednjih krogih...

5.8.2017 - Fužinar : Mura - 1 :4

13.8.2017 - Zarica Kranj : Fužinar - 1 : 1

20.8.2017 - Fužinar : Drava - 2 : 4

26.8.2017 - Fužinar : Radomlje - 1: 5

2.9.2017 - Ilirija : Fužinar - 2 : 0

V PRODAJI SEZONSKE VSTOPNICE

V PRODAJI SEZONSKE VSTOPNICE

V prodaji so sezonske vstopnice za domače tekme 2.SNL NK Fužinarja v sezoni 2017/18.

Cena 60,00 EUR Vstopnice dobite v pisarni NK Fužinar.

Več info na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

VSE NARED ZA ŠTART V 2.SNL

VSE NARED ZA ŠTART V 2.SNL

Dan pred tekmo so bile odpravljene še zadnje pomanjkljivosti na Mestnem stadionu na Ravnah pred uvodno tekmo s prekmurci. Fužinar tako štarta v novo sezono s povečanim številom sedišč , ki jih je sedaj čez 600. V novo sezono Fužinar vstopa tudi s prenovljenim in okrepljenim igralskim kadrom. Tako so prišli Fasvald Nik (Celje), Kovač Kan (Celje) Vrabič Andraž (Peca), Krel Aleš (Radlje), Ferenčak Leon (Ruden), Curanović Darjan (SVG Bleiburg), Acman Timotej (Rudar Velenje) in brata Stachel(Dravograd), ki pa še nimata pravice nastopa v prvem krogu. Odšli so Plišić (tujina), Plaznik (tujina), Aliti (tujina), Lopatni (tujina), Vezovnik (posoja-NK Peca) in Ranc (Radlje).

Facebook in Twitter

VPIS V NOGOMETNO ŠOLO - TUDI DEKLETA!

Vpiši se v nogometno šolo NK Fužinar in treniraj skupaj z več kot 100 otroci pod vodstvom usposobljenih trenerjev. Edini na Koroškem imamo tudi selekcije deklet. Izpolnite vpisnico in jo pošljite na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prenesi vpisnico

 

NK Fužinar

Na gradu 6,
SI-2390 Ravne na Koroškem

Telefon: +386 (0)31 670 564
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Stadion