2. SNL PREDČASNO ZAKLJUČENA

POMEMBNO OBVESTILO: 2. SNL PREDČASNO ZAKLJUČENA

Zgodovinska sezona članskega moštva je uradno zaključena, saj smo prejeli okrožnico s strani NZS-ja. Naša končna uvrstitev je tako 4. mesto, ki si ga delimo z NK Nafta. 

Gre za NAJBOLJŠE MESTO NA LESTVICI V ZGODOVINI KLUBA! #mismofužinar

Zato na tej točki čestitke moštvu Fužinar Vzajemci, trenerju Mihaelu Bukovcu, pomočnikoma trenerja Davorju Previšiću in Obradu Mudriniću, bivšima pomočnikoma Robertu Zecu in Dejanu Veršovniku, vsem sodelavcem in ekipi NK Fužinar za izjemno uvrstitev! 

Izjava predsednika kluba, Petra Stočka:
❝Za nami je odlična sezona in nekako mi je kar žal, da se je zaključila zaradi "višje" sile izven igrišča. Ostaja grenak priokus, predvsem zaradi odlične sezone ter kadrovanja v zimskem prestopnem roku, ko je na Koroškem po dolgem času zopet "dišalo" po prvi ligi. A vendar je zdravje na prvem mestu in spoštujemo odločitev z vrha. 
Čestitke strokovnemu štabu ter vsem vpletenim v našo zgodbo. Zahvala sponzorjem in našim zvestim navijačem. Od danes naprej pa že gledamo v prihodnost in se veselimo naslednje sezone ter časov, ko bo nogomet zopet najpomembnejša postranska stvar na svetu ...❞