VPIS V NOGOMETNO ŠOLO NK FUŽINAR

Z veseljem predstavljamo vznemirljivo priložnost za vaše otroke, da vstopijo v svet nogometa skozi izjemno izkušnjo nogometne šole NK Fužinar! Naša šola je nekaj več kot le nogometni program - je prostor, kjer se gradijo temeljne vrednote, prijateljstva in življenjske veščine, ki bodo vašim otrokom koristile v vseh vidikih življenja.

Ne glede na to, ali vaš otrok že ima izkušnje z nogometom ali pa je to njegov prvi stik s to športno igro, bodo naši usposobljeni trenerji poskrbeli, da se bodo počutili dobrodošle in podprte. Za nas je vsak otrok pomemben posameznik, zato skrbimo za prilagodljiv pristop, ki upošteva razvojne značilnosti vsake starostne skupine.

V naši nogometni šoli se ne učijo samo tehničnih veščin, ampak tudi vrednote, ki bodo vaše otroke spremljale skozi celotno življenje. Medsebojno spoštovanje, fair play, športni duh, samodisciplina in razumevanje pomena teamworka so le nekateri od temeljev, ki jih bomo gradili skozi interaktivne treninge in igre.

Starostne skupine so prilagojene, da lahko vsak otrok najde svoje mesto v naši šoli. Od igrivosti v mlajših selekcijah do raziskovanja lastnih poti v najstniški dobi - naši trenerji so tukaj, da podprejo razvoj vaših otrok v vsaki fazi.

Ne glede na to, ali se želite ukvarjati s tekmovalnim nogometom ali pa preprosto uživati v športu in druženju, je nogometna šola NK Fužinar pravo mesto za to. Pridružite se več kot 100 navdušenim otrokom, ki se bodo skupaj učili, igrali in rastli pod vodstvom naših strokovnih trenerjev.

Vpišite svoje otroke, stare od 5 do 15 let, in jih popeljite na nepozabno nogometno popotovanje. Skupaj bomo odkrivali radosti igre, se učili pomembnih življenjskih lekcij ter gradili trajne spomine in prijateljstva. Za več informacij o prijavi in urniku nas kontaktirajte na 040 743 423 (Tjaša Kavšak) ali preko elektronske pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Priložnost za nove izkušnje na zelenem igrišču je tu - pridružite se nam v nogometni šoli NK Fužinar!